در بخش نوشتاري آزمون OET که مانند بخش گفتاري براي هر يک از 12 تخصص علوم پزشکي جداگانه طراحي مي شود. در اين بخش داوطلب بايد متني را در قالب يک نامه در مدت 45 دقيقه بنويسد. همچنين او مي تواند متن خود را در قالب پاسخ کتبي به يک شکايت يا انتقاد در زمينه تخصصي خود بنويسد.
نحوه ي نوشتن رايتينگ OET به اين صورت است که اغلب متن ها از 2 يا 3 پاراگراف تشکيل شده است که بين مقدمه و نتيجه قرار دارند. هر يک از پاراگراف ها بايد يک ايده اصلي داشته باشد همچنين جملات پاراگراف ها بايد با ايده اصلي مرتبط باشند. و تعداد کلمات 0 تا 200 کلمه باشد.
در خصوص نمره دهي در بخش رايتينگ، بايد گفت، پاسخ هاي داوطلبان در اين بخش توسط دو اگزمينر OET بررسي و براساس معيارهاي نوشتاري مانند هدف، محتوا، انسجام متن، شيوه ي نوشتار، سازماندهي و ساختار زباني از لحاظ واژگان و گرامر مورد ارزيابي قرار مي گيرد و نمره اي از 1 تا 6 داده مي شود. هيچ يک از اگزمينرهاي OET از نمره ي اگزمينر ديگر، اطلاعي ندارد. سپس نرم افزار FACETS تحليلي چند جانبه در مورد نمرات خام داوطلبان صورت داده و نمره ي آن دسته از اگزمينرها که با توجه به الگوي رفتاري جمع آوري شده از آنها، در طول روند تصحيح بيش از حد سختگير بوده اند يا انعطاف نشان داده اند را تغيير مي دهد. در صورت عدم تناسب نمره ي به دست آمده توسط نرم افزار، اگزمينر سومي رايتينگ مورد نظر را بررسي مي کند و نرم افزار، نمره ي اگزمينر سوم را دوباره مورد تحليل قرار مي دهد تا تناسب آن را ارزيابي کند.
گسترش دايره لغات انگليسي، يادگيري املاي صحيح کلمات، استفاده از صحيح از حروف بزرگ، خواندن متون انگليسي، رعايت نکات گرامر و علائم نگارشي، رعايت تعداد کلمات نوشتار، مطالعه منابع رايتينگ OET و…. از جمله مهمترين نکات رايتينگ آزمون OET براي کسب نمره بالا در اين بخش است.
نمره دهي به آزمون OET
تا آگوست سال 20، نمرات آزمون او اي تي داوطلبان به صورت A تا E مشخص مي شد، اما پس از اين تاريخ نمره دهي به آزمون OET تغيير کرده است و در حال حاضر به داوطلبان نمره اي از 0 تا 500 داده مي شود.
نمره دهي و سطح بندي آزمون OET در هر يک از چهار بخش آزمون به صورت زير مي باشد:
سطح A نمره 450 تا 500: داوطلب سطح بالايي از مهارت در زبان انگليسي دارد و توانايي برقراري ارتباط روان و دقيق دارد و گفتار نوشتاري يا شفاهي را به راحتي درک مي کند.
سطح B نمره 350 تا 440: داوطلب توانايي برقراري ارتباط موثر را دارد، اما برخي از اشتباهات وجود دارد که مانع از برقراري ارتباط نمي شود.
- سطح C+ نمره 300 تا 340: داوطلب توانايي برقراري ارتباط مناسب را با وجود اشتباهاتي که گاهي رخ مي دهد را دارد.
- سطح C نمره 200 تا 290: داوطلب توانايي درک ورودي استاندارد را دارد، اما ممکن است نياز به توضيح در زبان سطح بالاتر داشته باشد.
- سطح D نمره 100 تا 190: داوطلب توانايي تعامل و درک وظايف ساده و معمول را دارد، اما ممکن است نياز به توضيح داشته باشد و اشتباهاتي رخ مي دهد که موجب ايجاد ضعف در ارتباط مي شود.
- سطح E نمره 0 تا 90: داوطلب توانايي درک عبارات آشنا و اساسي را دارد و در صورتي مي تواند ارتباط داشته باشد که طرف مقابل آماده شفاف سازي اطلاعات باشد.
مسلم است هر چه نمره داوطلب در آزمون OET بيشتر باشد، شانس بيشتري براي اخذ مجوز کار و ويزاي کاري در حوزه سلامت خواهد داشت.
نمره خوب در آزمون OET چند است؟
نتايج آزمون OET مانند آزمون تافل و آيلتس نمره رد يا قبولي ندارد و همان طور که گفته شد، داوطلبان نمره اي از 0 تا 500 کسب مي کنند و نمره قابل قبول از سوي مرکز درخواست کننده تعيين مي شود. اما به طور کلي نمره ي 350 (نمره B) نمره خوبي محسوب مي شود و بيشتر مراکز درماني از متقاضيان نمره ي 350 و بالاتر را درخواست مي کنند، بنابراين داوطلبان بايد تمام تلاش خود را به کار گيرند تا بتوانند در آزمون OET حداقل نمره 350 را کسب کنند. با توجه به اهميت نمره آزمون OET براي دريافت پيشنهاد کار و مجوز کار در حوزه ي سلامت، بايد گفت هر چه متقاضي نمره بالاتري در آزمون OET داشته باشد، شانس بيشتري براي دريافت پيشنهاد کار خواهد داشت.
زمان اعلام نتايج آزمون OET
زمان اعلام نتايج آزمون OET تقريبا 15 روز کاري پس از شرکت در آزمون است و نتايج آزمون از طريق صفحه شخصي ايجاد شده در سايت رسمي OET در اختيار شرکت کنندگان قرار مي گيرد. همچنين تا 72 ساعت پس از اعلام نتايج آزمون OET در صورتي که فکر مي کنيد نمره دهي به آزمون OET صحيح و عادلانه انجام نشده است، مي توانيد به نتيجه ي آزمون اعتراض کنيد و درخواست خود را براي ارزيابي مجدد ثبت کنيد. البته به دليل اينکه که براي ارزيابي و تصحيح پاسخ ها از دستورالعمل هاي دقيق ارزيابي براي اطمينان از صحت نتايج پيروي مي شود، امکان تغيير نمره پس از اعتراض کم است و ممکن است نمره شما پس از بازبيني تغيير نکند.
اعتراض به نمره OET داراي هزينه اي است و متقاضي بايد براي ثبت اعتراض خود هزينه آن را که براي OET کامپيوتري 120 دلار و براي OET کاغذي 95 دلار است.
مدت اعتبار مدرک آزمون OET
اعتبار مدرک آزمون OET در هر 12 تخصص و هر 3 نسخه ي آن (کاغذي، کامپيوتري، هوم اديشن) به مدت 2 سال است و پس از پايان 2 سال اعتبار آن منقضي مي شود و در صورت نياز به مدرک OET متقاضي بايد مجددا در آزمون شرکت کند و مدرک جديدي دريافت کند و از نظر مدت اعتبار مدرک OET هيچ تفاوتي در انواع آزمون OET وجود ندارد.
بهتره از تجربه و تخصص کارشناسان شرکت مهاجرتي هومان ويزا براي مهاجرت شغلي کادر درمان به کشورهاي پيشرفته استفاده کنيد تا بدونيد کدام کشورها براي مهاجرت کاري ايرانيان در حوزه سلامت بهتر است، کارشناسان حتما شما را براي انتخاب بهترين کشور راهنمايي مي کنند.
معادل نمره آزمون OET با آيلتس
آزمون آيلتس يکي از معتبرترين آزمون هاي زبان انگليسي در سراسر دنيا است که مدرک آن مورد قبول دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز علمي است و بسياري از کشورها مدرک اين آزمون را معتبر مي دانند، از اين رو بسياري از افرادي که قصد مهاجرت تحصيلي، شغلي و غيره را به يکي از کشورهاي انگليسي زبان دارند، بايد مدرک آيلتس با نمره قابل قبول را براي اپلاي و يا براي اخذ ويزا به اداره مهاجرت ارائه نمايند. بنابراين معادل نمره آزمون OET نسبت به آزمون آيلتس را مقايسه مي کنيم.
جدول تبديل نمره آزمون OET به آيلتس
نمره OET | نمره آيلتس |
450-500 | 8-8.5-9 |
350-440 | 7-7.5 |
200-340 | 5.5-6-6.5 |
100-190 | 4-4.5-5 |
0-90 | 0-4 |
ثبت نام در آزمون OET
مهلت ثبت نام و رزرو آزمون OET، ده روز قبل از تاريخ برگزاري آزمون و در ساعت 11:59 بعدازظهر به وقت گرينويچ بسته مي شود.
مراحل ثبت نام و رزرو آزمون OET به ترتيب زير مي باشد:
- ابتدا به سايت مربوط به ثبت نام آزمون OET مراجعه کنيد. (داوطلب بايد يک حساب ورود بهMY OET جهت رزرو آزمون ايجاد کند.)
- اطلاعات هويتي و آدرس و پسورد خود براي ورود به سايت را وارد کنيد.
- منطقه و کشور برگزاري آزمون او اي تي را انتخاب کنيد.
- زمان و مکان آزمون OET خود را انتخاب کنيد.
- تخصص مورد نظر خود مانند آزمون OET پاپزشکي، پرستاري و غيره را انتخاب کنيد.
- اطلاعات خواسته شده را مجددا وارد کرده و عکس پرسنلي را با فرمت مناسب بارگزاري نماييد.
- هزينه ي ثبت نام آزمون OET را پرداخت کنيد.
براي ثبت نام آزمون OET بايد توجه کنيد، 12 حرفهي درماني در هر مکان و تاريخي موجود نيست و بهتر است داوطلب حداقل سه تاريخ را براي آزمون انتخاب کند، به اين دليل که اگر ظرفيت مرکز برگزاري آزمون تکميل شده باشد و اولين تاريخي که داوطلب براي رزور آزمون OET انتخاب مي کند، ديگر موجود نباشد.
با دريافت راهنمايي و مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتي هومان ويزا ميتوانيد يک مهاجرت شغلي موفق را تجربه کنيد و در کشور مورد علاقه خود اقامت بگيريد و کار کنيد.
هزينه آزمون OET چقدر است؟
علاوه بر اينکه داوطلبان مي توانند در هر چهار بخش آزمون OET شرکت کنند، امکان شرکت در هر يک از بخش هاي آزمون OET به صورت جداگانه نيز وجود دارد و چنانچه داوطلب بخواهد فقط در يکي از بخش هاي آزمون OET شرکت کند، در هنگام ثبت نام فقط هزينه يک بخش را پرداخت مي کند.
هزينه آزمون OET به ترتيب زير مي باشد:
- هزينه يک بخش آزمون50 دلار استراليا
- هزينه دو بخش آزمون 399 دلار استراليا
- هزينه سه بخش آزمون 477.50 دلار استراليا
- هزينه هر چهار بخش آزمون587 دلار استراليا
براي پرداخت هزينه آزمون OET بايد از کارت هاي اعتباري بين المللي مانند ويزا کارت يا مستر کارت استفاده کنيد و يا مي توانيد با خريد ووچر آزمون OET هزينه آزمون را پرداخت کنيد، همچنين براي پرداخت هزينه آزمون OET مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شرکت مهاجرتي هومان ويزا نيز استفاده کنيد.
ووچر آزمون OET
همان طور که گفته شد، آزمون OET يک آزمون زبان انگليسي بين المللي است و مانند ساير آزمون هاي بين المللي هزينه هاي مختلف آزمون که شامل هزينه ثبت نام و رزرو آزمون OET، هزينه اعتراض به نمره آزمون، ارسال ريپورت OET، تغيير مرکز و تاريخ آزمون مي باشد، با استفاده از کارت هاي اعتباري بين المللي مانند مستر کارت يا ويزا کارت يا حساب بين المللي Paypal انجام مي شود، يعني داوطلبان ايراني نمي توانند با ريال و يا کارت هاي اعتباري خود هزينه آزمون هاي بين المللي از جمله آزمون OET را پرداخت کنند، اما يک روش آسان تر نيز براي پرداخت هزينه آزمون OET براي داوطلبان ايراني وجود دارد و آن هم خريد ووچر آزمون OET است.
ووچر آزمون OET يک کد 16 رقمي منحصر به فرد است و تنها يک بار قابل استفاده مي باشد و با استفاده از آن مي توانيد بدون داشتن حساب هاي بين المللي پرداخت هاي آنلاين انجام دهيد.
بسياري از مراکز آموزشي زبان در همان ابتداي ثبت نام دوره OET خدمات ووچر آزمون OET را نيز ارائه مي دهند و در صورتي که متقاضي بخواهد ووچر OET را تهيه کند، مي تواند تنها با پرداخت هزينه آن به موسسه زبان، کد 16 رقمي ووچر OET را دريافت کند.
برگزاري آزمون OET در ايران
آزمون OET هر ماه 2 مرتبه و در بيش از 40 کشور دنيا برگزار مي شود، اما اين آزمون برخلاف آزمون تافل و آيلتس در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شرکت در اين آزمون بايد به کشورهاي برگزار کننده مانند ترکيه، امارات و غيره سفر کنند.
نزديک ترين کشور هاي برگزارکننده آزمون OET براي ايرانيان
نزديک ترين محل برگزاري آزمون OET براي داوطلبان ايراني عبارتند از:
- قطر: مرکز Moon Beam Center در دوحه
- ترکيه: British Side، خدمات آموزش راهنمايي کيفيت بين المللي، Study in UK Education Council (تحصيل در شوراي آموزش انگلستان) در استانبول
- ماي: شرکت زبان انگليسي ELC (ELC English Language Company) و مرکز تست پرومتريک در کوالالامپور، GPEX Penang در پنانگ
- عمان: هيئت تخصصي پزشکي عمان و موسسه Polyglot در مسقط
- عربستان: آکادمي بين المللي الفيصل (ويژه بانوان) و آکادمي بين المللي الفيصل (جنسيت مختلط) و دانشگاه الفيصل در رياض- دانشگاه دارالحکمه – پرديس شمالي و دانشگاه دارالحکمه – پرديس جنوبي در جده، HAEL (ويژه آقايان)، HAEL (ويژه بانوان) در حائل، مردان و ن جده در جده
5 نکته مهم در آزمون OET
5 نکته مهم در آزمون OET که براي دريافت نتيجه ي بهتري به شما کمک مي کند شامل:
- شرکت در آزمون آزمايشي OET
- شرکت در دوره هاي آمادگي OET
- مطالعه منابع مختلف آزمون OET
- مديريت زمان
- تمرين روزانه و مداوم انگليسي
جهت کسب موفقيت در کوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تولک، آزمون ناتي (NAATI)، آزمون تافل، آيلتس، آزمون دولينگو (Duolingo)، آزمون OET، آزمون GRE تضميني و… مي توانيد با کارشناسان شرکت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…
اين مطلب ادامه دارد
لينک هاي کاربردي شرکت مهاجرتي هومان ويزا
· اخذ ويزا
· شرکت مهاجرتي و خدمات مهاجرتي
پرسش هاي متداول درباره آزمون آيلتس
آزمون ,نمره ,هزينه ,کنيد ,شرکت ,بايد ,شرکت مهاجرتي ,مهاجرتي هومان , داوطلب توانايي ,هزينه آزمون ,برقراري ارتباط ,شرکت مهاجرتي هومان ,توانايي برقراري ارتباط ,پرداخت هزينه آزمون ,براي پرداخت هزينه