شرکت مهاجرتي هومان




آزمون OET صد در صد تضميني (آزمون OET هوم اديشن تضميني) 





تماس با شرکت مهاجرتي هومان ويزا




زمان اعلام نتايج آزمون OET تقريبا 15 روز کاري پس از شرکت در آزمون OET است و نتايج آزمون از طريق صفحه شخصي ايجاد شده در سايت رسمي OET در اختيار شرکت کنندگان قرار مي گيرد.






آزمون OET چيست؟






آزمون OET يک آزمون بين المللي زبان انگليسي است که توسط دانشگاه کمبريج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و علوم پزشکي برگزار مي شود. مدرک اين آزمون مورد قبول کشورهاي بسياري از جمله انگليس، استراليا، آمريکا، نيوزيلند، کانادا، امارات و غيره است. آزمون OET ويژه مهاجرت شغلي کادر درمان از جمله پزشکان، پيراپزشکان و پرستاران به يکي از کشورهاي انگليسي زبان است.


کارکنان حوزه سلامت که قصد دارند به کشورهاي انگليسي زبان مهاجرت کنند، بايد در آزمون زبان OET شرکت کنند تا با کسب نمره قابل قبول در اين آزمون، مهارت زبان خود را در زمينه ي کاري و تخصص خود براي تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات کنند. مدرک اين آزمون با نمره ي بالا يکي از مهمترين مدارک براي دريافت پيشنهاد کار از سوي کارفرما و اخذ مجوز کار و مهاجرت شغلي پزشکان و ساير کارکنان کادر درمان بشمار مي رود.






در مورد مزاياي شرکت در آزمون OET نسبت به ساير آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون تافل و آيلتس بايد گفت برخلاف ساير آزمون ها، سوالات آزمون OET فقط مختص کادر درمان است و داوطلبان با سوالاتي در خصوص تخصص و زمينه کاري خود روبرو مي ‌شوند. از اين رو پاسخ دادن به سوالات براي آنها آسان ‌تر خواهد بود و مي توانند نمره بهتري کسب کنند. در واقع تخصصي بودن سوالات OET مهمترين تفاوت هاي آزمون OET با آزمون آيلتس و تافل و ساير آزمون هاي زبان انگليسي است. البته در خصوص محل برگزاري آزمون OET بايد گفت، برخلاف آزمون تافل، آيلتس و آزمون دولينگو اين آزمون در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان بايد براي شرکت در اين آزمون به کشورهاي برگزار کننده مانند ترکيه، قطر، عمان و غيره سفر کنند.






کدام تخصص ها مي توانند در آزمون OET شرکت کنند؟






آزمون OET در 12 تخصص علوم پزشکي برگزار مي شود که عبارتند از:



  1. OET پزشکي

  2. OET دندانپزشکي

  3. OET پرستاري

  4. OET کاردرماني

  5. OET گفتار درماني

  6. OET اپتومتري (بينايي سنجي)

  7. OET راديوگرافي

  8. OET فيزيوتراپي

  9. OET رژيم درماني (تغذيه)

  10. OET داروسازي

  11. OET پاپزشکي

  12. OET دامپزشکي





اگر پرستار هستيد و تصميم داريد براي مهاجرت شغلي پرستاران به يکي از کشورهاي انگليسي زبان مانند استراليا، نيوزيلند و غيره در آزمون OET تضميني شرکت کنيد، براي دريافت کاملترين راهنمايي و مشاوره در مورد نحوه ثبت نام و شرکت در آزمون OET پرستاري با کارشناسان شرکت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيريد.






نحوه برگزاري آزمون OET






آزمون OET به سه صورت برگزار مي شود:



  • آزمون OET کاغذي: اين آزمون به صورت کتبي (کاغذي) و با حضور در مراکز برگزار کننده آزمون OET برگزار مي شود.

  • آزمون OET کامپيوتري: اين آزمون مبتني بر کامپيوتر است و براي شرکت در آزمون بايد به يکي از مراکز برگزار کننده OET مراجعه کنيد. در OET کامپيوتري در روز آزمون بخش اسپيکينگ گرفته نمي شود و براي اين قسمت بعدا به صورت آنلاين در فضاي Zoom تست خواهد شد.

  • آزمون OET هوم اديشن: نسخه OET خانگي در سال 2023 ارائه شده است و به صورت آنلاين برگزار مي شود و براي شرکت در OET خانگي نيازي به حضور در مراکز برگزار کننده OET نمي باشد و شما مي توانيد با دسترسي به پلتفرم زوم و ساير تجهيزات لازم در هر مکاني مانند خانه در آزمون OET هوم اديشن شرکت کنيد. در حال حاضر OET خانگي تنها براي تخصص هاي پزشکي و پرستاري در دسترس است.


فرمت و ساختار آزمون OET تضميني در هر سه نسخه ي آن يکسان است و تنها تفاوت آنها در نحوه برگزاري آزمون است.






ساختار آزمون OET






همان طور که گفته شد آزمون OET در 12 تخصص علوم پزشکي براي متقاضيان مهاجرت به کشورهاي انگليسي زبان برگزار مي شود. آزمون OET به دو صورت کتبي و کامپيوتري برگزار مي شود و سال 2023 نيز نسخه ي آنلاين (هوم اديشن) آن ارائه شده است و مدت زمان انجام آزمون 2 ساعت و 45 دقيقه است.


ساختار آزمون OET و بخش هاي مختلف آن براي تمام تخصص ها يکسان است و مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون آيلتس، تافل، دولينگو و غيره شامل چهار بخش درک مطلب يا ريدينگ (Reading)، شنيداري يا ليسنينگ (Listening)، گفتاري يا اسپيکينگ (Speaking) و نوشتاري يا رايتينگ (Writing) است. سوالات آزمون در بخش هاي ريدينگ و ليسنينگ براي تمام تخصص ها مشابه است، اما در بخش هاي اسپيکنيگ و رايتينگ سوالات براي هر يک از تخصص ها جداگانه طراحي شده است.


نحوه ثبت نام آزمون OET، مدت اعتبار مدرک OET، نحوه ارسال ريپورت، نمره دهي و سطح بندي آزمون OET و تعداد دفعات مجاز براي شرکت در آزمون OET و… براي تمام تخصص ها مشابه است و هيچ تفاوتي در تخصص هاي مختلف وجود ندارد.






اسپيکينگ آزمون OET






بخش گفتاري يا اسپيکنيگ آزمون OET شامل دو تسک اسپيکينگ است و مدت انجام اين بخش 20 دقيقه است. سوالات اسپيکينگ OET براي هر يک از 12 تخصص به طور خاص طراحي شده است. به طور مثال سوالات اسپيکينگ آزمون OET راديوگرافي با سوالات اسپيکنيگ OET دندانپزشکي و آزمون OET متخصين تغذيه متفاوت است.


پاسخ دادن به سوالات اسپيکينگ به اين صورت است که داوطلب بايد نقش تخصص خود را به عنوان پزشک، پرستار و غيره در مقابل ممتحن اجرا کند. نقش ها يک به يک به داوطلب معرفي مي شود و او بايد در مدت زمان 5 دقيقه نقش مورد نظر را ايفا کند. در اين بخش صداي داوطلب هنگام صحبت کردن ضبط مي شود و براساس معيارهايي مانند روان صحبت کردن، قابل فهم بودن، استفاده ي مناسب از اصطلاحات و گرامر، نمره ي وي تعيين مي شود.


تمرکز روي لحن و کلام، کوتاه و دقيق صحبت کردن، ضبط کردن صدا در حين تمرين گفتاري، مطالعه منابع مختلف اسپيکنيگ و… از جمله مهمترين نکات اسپيکينگ آزمون OET است که به شما در تقويت مهارت گفتاري و کسب نمره بالا کمک بسزايي مي کند.





 

ليسنينگ آزمون OET






بخش شنيداري يا ليسنينگ آزمون OET شامل سه بخش و 42 سوال است و مدت زمان پاسخگويي به هر سه بخش در مجموع 40 دقيقه است. در بخش شنيداري فايل هاي صوتي با موضوعات پزشکي و درماني پخش مي شود و داوطلبان بايد به فايل هاي صوتي با دقت گوش دهند و با توجه به آنچه شنيده اند، به سوالات در بخش هاي مختلف پاسخ دهند. هر فايل صوتي فقط يک بار پخش مي شود و داوطلب بايد بتواند در حين گوش دادن به فايل ها جواب ها را بنويسد.







  • بخش A: در اين بخش داوطلبان به دو فايل صوتي که شامل دو مشاوره ي 5 دقيقه اي است، گوش مي دهند و پس از آن با توجه به فايل ها به 24 سوال پاسخ مي دهند.

  • بخش B: داوطلبان در اين بخش به 6 فايل صوتي که خلاصه ي مکالمات هستند، گوش مي دهند و سپس با توجه به فايل ها به 6 سوال پاسخ مي دهند.

  • بخش C: در بخش C داوطلبان به دو فايل صوتي گوش مي دهند و سپس به 12 سوال با توجه به آنچه شنيده اند پاسخ مي دهند.


اگر مي خواهيد به سوالات اين بخش با موفقيت پاسخ بدهيد بايد به مهمترين نکات ليسنينگ آزمون OET که شامل افزايش دقت شنيداري، گوش دادن روزانه به انگليسي، مطالعه منابع ليسنينگ، شرکت در آزمون آزمايشي، شرکت در کلاس هاي آمادگي OET و… است در تمرينات خود توجه کنيد.






ريدينگ آزمون OET






بخش درک مطلب يا ريدينگ آزمون OET شامل سه قسمت مختلف و 42 سوال است و داوطلبان 60 دقيقه فرصت دارند به سوالات اين بخش پاسخ دهند. موضوعات مربوط به بخش درک مطلب شامل مباحث مراقبت از سلامت عمومي است و سوالات اين بخش براي تمام داوطلبان در هر 12 تخصص‌ علوم پزشکي مشترک هستند.



  • بخش A: داوطلب بايد در اين بخش چهار متن کوتاه را بخواند و با توجه به آنها به 20 سوال در مدت 15 دقيقه پاسخ بدهد، سوالات اين قسمت شامل سوالات جاي خالي،‌ سوالات ربطي، و پاسخ کوتاه مي باشد.

  • بخش B: داوطلب بايد 6 متن کوتاه را بخواند و براي هر متن به يک سوال پاسخ دهد و در مجموع در اين بخش بايد به 6 سوال پاسخ دهد.

  • بخشC: در بخش سوم داوطلب دو متن 800 کلمه اي را مي خواند و براي هر متن به 8 سوال چهار گزينه اي و در مجموع به 16 سوال در اين بخش پاسخ مي دهد. مدت زمان انجام بخش B و C جمعا 45 دقيقه است.






از مهمترين نکات ريدينگ آزمون OET مي توان به يادگيري مهارت هاي Skimming و Scanning و گسترش دايره لغات انگليسي، تمرين کردن با ساعت براي مديريت زمان، استفاده از منابع مختلف مانند کتاب ها و منابع آنلاين و… اشاره کرد.






رايتينگ آزمون OET






در بخش نوشتاري آزمون OET که مانند بخش گفتاري براي هر يک از 12 تخصص علوم پزشکي جداگانه طراحي مي شود. در اين بخش داوطلب بايد متني را در قالب يک نامه در مدت 45 دقيقه بنويسد. همچنين او مي تواند متن خود را در قالب پاسخ کتبي به يک شکايت يا انتقاد در زمينه تخصصي خود بنويسد.


نحوه ي نوشتن رايتينگ OET به اين صورت است که اغلب متن ها از 2 يا 3 پاراگراف تشکيل شده است که بين مقدمه و نتيجه قرار دارند. هر يک از پاراگراف ها بايد يک ايده اصلي داشته باشد همچنين جملات پاراگراف ها بايد با ايده اصلي مرتبط باشند و تعداد کلمات 0 تا 200 کلمه باشد.


مطالعه منابع آزمون OET، گسترش دايره لغات انگليسي، يادگيري املاي صحيح کلمات، استفاده از صحيح از حروف بزرگ، خواندن متون انگليسي، رعايت نکات گرامر و علائم نگارشي، رعايت تعداد کلمات نوشتار و…. از جمله مهمترين نکات رايتينگ آزمون OET براي کسب نمره بالا در اين بخش است.






زمان اعلام نتايج OET






زمان اعلام نتايج آزمون OET تقريبا 15 روز کاري پس از شرکت در آزمون است و نتايج آزمون از طريق صفحه شخصي ايجاد شده در سايت رسمي OET در اختيار شرکت کنندگان قرار مي گيرد.


نتيجه ي آزمون OET در هر 12 تخصص، به مدت 2 سال اعتبار دارد و دارندگان مدرک OET تا دو سال پس از دريافت نتيجه ي آزمون مي توانند از مدرک خود براي مهاجرت شغلي استفاده کنند، اما پس از پايان اين مدت، نمرات OET فاقد اعتبار خواهد بود و اگر متقاضي براي مهاجرت شغلي به مدرک آزمون OET نياز داشته باشد، بايد مجددا در آزمون شرکت کند و مدرک جديدي دريافت نمايد.






همچنين در صورتي که فکر مي کنيد نمره دهي به آزمون OET صحيح و عادلانه انجام نشده است، مي توانيد تا 72 ساعت پس از اعلام نتايج آزمون OET به نتيجه ي آزمون اعتراض کنيد و درخواست خود را براي ارزيابي مجدد ثبت کنيد. البته به دليل اينکه که براي ارزيابي و تصحيح پاسخ ها از دستورالعمل هاي دقيق ارزيابي براي اطمينان از صحت نتايج پيروي مي شود، امکان تغيير نمره پس از اعتراض کم است و ممکن است نمره شما پس از بازبيني تغيير نکند.


اعتراض به نمره OET داراي هزينه اي است و متقاضي بايد براي ثبت اعتراض خود هزينه آن را که براي OET کامپيوتري 120 دلار و براي OET کاغذي 95 دلار است را پرداخت کند و نحوه پرداخت هزينه اعتراض به نمرات آزمون نيز از طريق کارت هاي اعتباري بين المللي مانند مستر کارت يا ويزا کارت امکان پذير است و يا مي توانيد با خريد ووچر آزمون OET هزينه هاي مختلف آزمون را مانند هزينه ثبت نام و رزرو آزمون OET و تغيير مرکز و تاريخ را بدون داشتن حساب بين المللي به صورت آنلاين پرداخت کنيد.






جهت کسب موفقيت در کوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تولک، آزمون ناتي (NAATI)، آزمون تافل، آيلتس، آزمون دولينگو (Duolingo)، آزمون OET، آزمون GRE تضميني و… مي توانيد با کارشناسان شرکت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…





اينستاگرام شرکت مهاجرتي هومان ويزا



آزمون تافل تضميني - شرکت مهاجرتي هومان ويزا




ووچـر آزمون OET مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق کارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد ، متقاضيان مي توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر، براي پرداخت هزينه آزمون OET در کوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را کسب نمايند.






از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت


جهت کسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي رايگان و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.


مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.


لينک هاي کاربردي شرکت مهاجرتي هومان ويزا


·       اخذ ويزا


·       ويزاي ايتاليا


·       ويزاي شينگن


·       ويزاي شينگن ايتاليا


·        شرکت مهاجرتي و خدمات مهاجرتي


آزمون هاي زبان مهاجرت


·       آزمون تافل


·       آزمون ناتي


·       آزمون oet


·       آزمون آيلتس


·       آزمون GRE


·       آزمون دولينگو



پرسش هاي متداول درباره آزمون آيلتس

نکات Writing Conclusion در آزمون آيلتس

ساختار آزمون دولينگو

5 نکته مهم در آزمون دولينگو

نحوه ثبت نام در آزمون دولينگو

منابع آزمون دولينگو

سيستم نمره دهي در آزمون دولينگو

آزمون ,شرکت ,بايد ,تخصص ,سوالات ,زبان ,نتايج آزمون ,مهاجرتي هومان ,علوم پزشکي ,اعلام نتايج ,ساير آزمون ,اعلام نتايج آزمون ,شرکت مهاجرتي هومان ,مراکز برگزار کننده ,علوم پزشکي برگزار
مشخصات
آخرین جستجو ها