نرخ پذيرش دانشگاه ها (Acceptance Rates) در اپلاي





شرکتـ مهاجـرتي هومان ويـزا



تماس با شرکت مهاجرتي هومان ويزا




نرخ پذيرش دانشگاه ها (Acceptance Rates) در اپلاي به تعداد دانشجويان پذيرفته شده در دانشگاه به تعداد کل متقاضيان تحصيل در آن دوره گفته مي شود که اين عدد به صورت درصد بيان مي شود و هر دانشگاهي نرخ پذيرش مخصوص به خود را دارد و اين عدد براي دانشگاه هاي مختلف متفاوت است.






مهاجرت تحصيلي






تحصيل در، دانشگاه ها، کالج ها و مراکز آموزشي کشورهاي توسعه يافته با کيفيت آموزشي بالا و دريافت مدرک تحصيلي معتبر، زمينه را براي رسيدن به موفقيت هاي شغلي، علمي و همچنين داشتن زندگي بهتر براي دانشجويان خارجي هموار تر مي کند، از اين رو هر ساله تعداد زيادي از افراد در سراسر دنيا متقاضي ادامه ي تحصيل در يکي از دانشگاه هاي معتبر کشورهاي پيشرفته اروپايي، آمريکايي و… هستند، بنابراين اقدام به مهاجرت تحصيلي به اروپا، آمريکا و غيره مي کنند. اما بايد به اين نکته ي مهم اشاره کرد که مهاجرت تحصيلي براي همه ي افراد امکانپذير نيست و متقاضيان بايد داراي شرايط خاصي باشند که از سوي کشورها و دانشگاه هاي مقصد تعيين مي شود و متقاضي مهاجرت تحصيلي ابتدا بايد از قوانين و شرايط کشور مقصد در خصوص پذيرش دانشجويان خارجي آگاه شود و سپس اقدام به درخواست پذيرش تحصيلي و اخذ ويزاي تحصيلي بنمايد.






مدارک اخذ پذيرش تحصيلي






براي مهاجرت تحصيلي به کشورهاي ديگر بايد براي اخذ ويزاي تحصيلي کشور مقصد اقدام کنيد و اولين قدم براي اخذ ويزاي تحصيلي، دريافت پذيرش تحصيلي از دانشگاه هاي معتبر کشور مقصد مي باشد و شما تا از دانشگاهي پذيرش تحصيلي نگيريد، نمي توانيد براي دريافت ويزاي تحصيلي اقدام کنيد.


شرايط و مدارک اخذ پذيرش تحصيلي با توجه به رشته و مقطع تحصيلي در دانشگاه هاي مختلف، متفاوت است، همچنين کشورهاي هر يک براي اعطاي ويزا قوانين خاص خود را دارد و با توجه به قوانين مهاجرت کشورهاي مختلف شرايط و مدارک لازم نيز متفاوت خواهد بود. به طور مثال شرايط و مدارک و همچنين هزينه مورد نياز براي مهاجرت تحصيلي به ترکيه براي ايرانيان با مهاجرت تحصيلي به اروپا و ساير کشورها متفاوت است.





تماس با شرکت مهاجرتي هومان ويزا




به طور کلي مدارک مورد نياز اپلاي تحصيلي و اخذ پذيرش تحصيلي عبارتند از:



  • پاسپورت معتبر

  • مدارک تمکن مالي

  • داشتن مدرک زبان با نمره قابل قبول مانند آزمون تافل، دولينگو، آزمون آيلتس و…

  • داشتن برنامه ي تحصيلي (استادي پلن)

  • توصيه نامه تحصيلي (Recommendation Letter)

  • نامه ي پذيرش دانشگاه

  • کاورلتر (Cover Letter)

  • نداشتن وقفه تحصيلي طولاني يا گپ تحصيلي (study gap)

  • بيانه هدف (SOP)

  • مدرک آزمون ورودي دانشگاه مقصد با نمره قابل قبول مانند آزمون GRE تضميني، آزمون IMAT، آزمون SAT و…






جهت دريافت مشاوره در خصوص آزمون هاي ورودي دانشگاه ها (آزمون تولک تضميني، آزمون GMAT، آزمون ACT، آزمون UCAT، آزمون LSAT و…) براي اپلاي تحصيلي با کارشناسان شرکت مهاجرتي هومان ويزا  تماس بگيريد.






نرخ پذيرش دانشگاه چيست؟






اگر شما هم يکي از متقاضيان تحصيل در خارج از کشور هستيد و مي خواهيد براي دريافت پذيرش تحصيلي اقدام کنيد، حتما نرخ پذيرش دانشگاه به گوشتان خورده است. نرخ پذيرش دانشگاه ها (Acceptance Rates) در اپلاي به تعداد دانشجويان پذيرفته شده در دانشگاه به تعداد کل متقاضيان تحصيل در آن دوره گفته مي شود که اين عدد به صورت درصد بيان مي شود و هر دانشگاهي نرخ پذيرش مخصوص به خود را دارد و اين عدد براي دانشگاه هاي مختلف متفاوت است.


بايد بدانيد نرخ پذيرش دانشگاه هايي که رتبه جهاني بالاتري دارند، عدد پايين تري است، يعني اين دانشگاه ها نسبت به متقاضيان تحصيل در دانشگاه به تعداد کمتري پذيرش تحصيلي اعطا مي کند و دريافت پذيرش تحصيلي از اين دانشگاه ها دشوارتر است.






نحوه محاسبه نرخ پذيرش دانشگاه ها






براي به دست آوردن نرخ پذيرش دانشگاه ها تعداد افراد پذيرفته شده براي تحصيل در دانشگاه مقصد را بر تعداد کل متقاضيان تقسيم کرده و عدد به دست آمده را به صورت درصد بيان مي کنيم؛ به عنوان مثال اگر دانشگاهي داراي 20000 متقاضي باشد و 5000 دانشجو را بپذيرد، نرخ پذيرش آن 25 درصد است و اگر دانشگاه ديگري 10000 متقاضي داشته باشد و 5000 دانشجو را بپذيرد، نرخ پذيرش آن 50 درصد است.


نرخ پذيرش تاثير مهمي در رتبه بندي دانشگاه ها دارد و هر چه تعداد افراد پذيرفته شده براي تحصيل در دانشگاه نسبت به تعداد کل متقاضيان کمتر باشد و در نتيجه نرخ پذيرش دانشگاه پايين باشد دانشگاه از اعتبار بالاتري برخوردار است، بنابراين دريافت پذيرش تحصيلي و ورود به دانشگاه هايي که نرخ پذيرش پاييني دارند بسيار دشوار است و مسير مهاجرت تحصيلي را با چالش روبرو مي کند.






عوامل موثر بر نرخ پذيرش دانشگاه ها






عوامل تاثيرگذار بر نرخ پذيرش دانشگاه ها (Acceptance Rates) براي اپلاي عبارتند از:



  • اعتبار جهاني دانشگاه: هر چه دانشگاه ها رتبه جهاني بالاتري داشته باشند، تعداد دانشجوي کمتري را پذيرش مي کنند و نرخ پذيرش پاييني دارند، به عنوان مثال دانشگاه MIT و کمبريج انگلستان که از دانشگاه هاي برتر جهان بشمار مي روند به ترتيب داراي نرخ پذيرش 7.4 و 19 درصد هستند. البته برخي دانشگاه ها نيز با وجود اينکه از دانشگاه هاي برتر جهان هستند، اما نرخ پذيرش بالايي دارند، مانند دانشگاه ملبورن که با دارا بودن رتبه 14 جهاني، نرخ پذيرش 70 درصد را دارد و نرخ پذيرش اين دانشگاه با توجه به رتبه جهاني آن نرخ بالايي محسوب مي شود.







  • سياست ‌هاي دانشگاه:برخي دانشگاه ‌ها بدون توجه به رتبه جهاني خود، داراي سياست هاي خاصي براي پذيرش دانشجو هستند، از اين رو هر ساله فقط به تعداد خاصي دانشجوي خارجي، پذيرش تحصيلي اعطا مي کنند.

  • تجهيزات و امکانات دانشگاه: معمولا دانشگاه ها با توجه به ميزان امکانات و تجهيزات تحصيلي که ارائه مي دهند، دانشجو مي پذيرند.

  • آزمون ‌هاي ورودي دانشگاه: دانشگاه هايي که براي پذيرش دانشجو، آزمون هاي ورودي دشواري برگزار مي کنند، بنابراين کسب نمره لازم جهت اپلاي تحصيلي براي متقاضيان دشوار مي شود و اين موضوع موجب پايين آمدن نرخ پذيرش دانشگاه مي شود.

  • قوانين مهاجرت درکشور مقصد: اکثر کشورهاي مهاجرپذير، قوانين آسان تري براي اخذ ويزاي تحصيلي دارند و اين موضوع در نرخ پذيرش دانشگاه ها بدون تاثير نمي باشد. در صورتي که قوانين سختگيرانه اي براي اخذ ويزاي تحصيلي براي دانشجويان خارجي اعمال شود، اين امر ممکن است موجب کاهش نرخ پذيرش دانشگاه شود.





تماس با شرکت مهاجرتي هومان ويزا





  • محبوبيت جهاني دانشگاه: يکي ديگر از عوامل تاثيرگذار در نرخ پذيرش دانشگاه، محبوبيت جهاني دانشگاه است. برخي دانشگاه ها به دليل قدمت زيادي که دارند، در سطح جهاني معروف تر هستند و همين امر موجب محبوبيت آنها براي تحصيل مي شود و دانشجويان بسياري متقاضي تحصيل در اين دانشگاه ها هستند، اما در مقابل دانشگاه هايي وجود دارند که با داشتن رتبه برتر جهاني و کيفيت بالاي آموزشي و ارائه به روزترين امکانات و تجهيزات تحصيلي به دليل اينکه معروف نيستند، درخواست پذيرش تحصيلي کمتري دريافت مي کنند و اين موضوع در نرخ پذيرش آنها تاثير مي گذارد.






دسته بندي نرخ پذيرش دانشگاه ها






با توجه به ميزان دشواري اخذ پذيرش تحصيلي در دانشگاه هاي مختلف، نرخ پذيرش دانشگاه ها براي اپلاي تحصيلي به 6 دسته تقسيم مي شود.


































نرخ پذيرش دانشگاه



ميزان دشواري اخذ پذيرش تحصيلي



80 تا 100 درصد



آسان



70 تا 80 درصد



نسبتا آسان



50 تا 70 درصد



متوسط



30 تا 50 درصد



نسبتا دشوار



10 تا 30 درصد



دشوار



کمتر از 10 درصد



بسيار دشوار







با توجه به آنچه در جدول بالا مشاهده کرديد، هر چه نرخ پذيرش دانشگاه بالاتر باشد، شانس بيشتري براي اخذ پذيرش تحصيلي خواهيد داشت و نرخ پذيرش دانشگاه تاثير مستقيم در اخذ پذيرش تحصيلي دارد و دريافت پذيرش تحصيلي از دانشگاه هايي که نرخ پذيرش پايين تري دارند دشوار است و ممکن است موفق به دريافت پذيرش تحصيلي نشويد.






تاثير نرخ پذيرش دانشگاه در اپلاي تحصيلي






پايين يا بالا بودن نرخ پذيرش دانشگاه ها در اپلاي تحصيلي هر يک مزايا و معايبي دارند. دانشگاه هايي که نرخ پذيرش تحصيلي بالايي دارند با شرايط آسان تري به متقاضيان، پذيرش تحصيلي اعطا مي کنند و دانشجويان خارجي با شرايط راحت تري مي توانند موفق به اخذ پذيرش تحصيلي در رشته مورد نظر بشوند و به اين ترتيب از طريق تحصيل به کشور مورد علاقه خود مهاجرت کنند و تحصيل در دانشگاه يکي از روش هاي آسان براي مهاجرت به کشور مقصد باشد.


اما دانشگاه هايي که نرخ پذيرش پاييني دارند، براي اعطاي پذيرش تحصيلي به دانشجويان خارجي شرايطي را تعيين مي کنند که مي توان گفت فقط افراد نخبه با سوابق تحصيلي خيلي خوب مي توانند از اين دانشگاه ها پذيرش تحصيلي دريافت کنند. دانشجويان نخبه مي توانند با اخذ پذيرش تحصيلي، بورسيه تحصيلي دريافت کنند و با هزينه کم يا به صورت رايگان در برترين دانشگاه هاي دنيا تحصيل کنند. مدرک اين دانشگاه ها در سطح بين المللي اعتبار دارد و داشتن مدرک تحصيلي از دانشگاه ها با اعتبار بالاي جهاني تضمين کننده آينده شغلي دانشجويان خواهد بود، چرا که با داشتن مدرک معتبر و سابقه علمي خوب، شانس استخدام در شرکت ها، سازمان ها، دانشگاه ها و مراکز علمي معتبر با مزايا و درآمد بالا افزايش مي يابد.






آيا دانشگاه ها با پذيرش بالا عملکرد خوبي ندارد؟






همان طور که پيشتر نيز گفته شد، نرخ پذيرش دانشگاه ها به عوامل مختلفي بستگي دارد و بالا بودن نرخ پذيرش دانشگاه وما به دليل پايين بودن کيفيت آموزشي و يا پايين بودن رتبه جهاني دانشگاه نيست، به طور مثال دانشگاه لاتروب استراليا داراي نرخ پذيرش 100 درصد است، اما اين دانشگاه يکي از دانشگاه هاي برتر استراليا و جهان بشمار مي رود و از اعتبار بالايي برخوردار است، بنابراين اخذ پذيرش تحصيلي از اين دانشگاه آسان است و با دارا بودن ساير شرايط براي مهاجرت تحصيلي به استراليا مانند داشتن مدرک زبان معتبر از جمله مدرک آزمون تافل تضميني و آيلتس با نمره بالا، تمکن مالي، نداشتن وقفه طولاني و گپ تحصيلي و… مي توانيد در اين کشور به تحصيل در مقاطع دانشگاهي بپردازيد.


اين مطلب ادامه دارد.


لينک هاي کاربردي شرکت مهاجرتي هومان ويزا


·       اخذ ويزا


·       ويزاي ايتاليا


·       ويزاي شينگن


·       ويزاي شينگن ايتاليا


·        شرکت مهاجرتي و خدمات مهاجرتي


آزمون هاي زبان مهاجرت


·       آزمون تافل


·       آزمون ناتي


·       آزمون oet


·       آزمون آيلتس


·       آزمون GRE


·       آزمون دولينگو



پرسش هاي متداول درباره آزمون آيلتس

نکات Writing Conclusion در آزمون آيلتس

ساختار آزمون دولينگو

5 نکته مهم در آزمون دولينگو

نحوه ثبت نام در آزمون دولينگو

منابع آزمون دولينگو

سيستم نمره دهي در آزمون دولينگو

دانشگاه ,پذيرش ,تحصيلي ,آزمون ,تحصيل ,دريافت ,پذيرش دانشگاه ,پذيرش تحصيلي ,دريافت پذيرش ,دانشگاه هايي ,دانشجويان خارجي ,دريافت پذيرش تحصيلي ,تعداد افراد پذيرفته ,پذيرش پاييني دارند، ,محبوبيت جهاني دانشگاه
مشخصات
آخرین جستجو ها